Home  »  

Tallers de caràcter sostenible /// Talleres de carácter sostenible

Moda Sostenible Barcelona realitzarà una activitat de ‘upcycling’ o reutilització al centre tèxtil arran de la seva primera col·laboració amb el museu egarenc

Moda Sostenible Barcelona suma forces amb el Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (CDMT). El pròxim 15 de març veurà la llum aquesta col·laboració en forma d’un taller d’upcycling (reutilizació o suprareciclatge) inspirat en l’exposició Marroc: colors del desert, que acomiadarà aquesta mostra que acull el CDMT.

L’artesana i dissenyadora tèxtil Cornelia Blümli, membre de l’Associació Moda Sostenible Barcelona i creadora de la firma Cornblume, serà l’encarregada d’impartir aquesta activitat, que està dirigida a un públic adult i que és gratuïta. A partir d’una paleta de fils de diversos colors i textures –obtinguts a partir de desteixir jerseis vells- s’experimentaran diverses combinacions de colors. A més, el taller ensenyarà un mètode ràpid i senzill per idear una creació que es podria traduir en una peça de roba nova, des de la realització de l’esbós fins a la realització d’un disseny original.

El taller tindrà lloc el diumenge 15 de març de 11:00h a 13:00h al CDMT (C/ Salmerón, 25, Terrassa). És necessària una inscripció prèvia a través de la pàgina web oficial del Museu Tèxtil.

Per a més informació i inscripcions, aquí.

Moda Sostenible Barcelona realizará una actividad de ‘upcycling’ o reutilitzación en el centro textil a raíz de su primera colaboración con el museo egarense

 

Moda Sostenible Barcelona aúna fuerzas con el Centro de Documentación y Museo Textil de Terrassa (CDMT). El próximo 15 de marzo verá la luz esta colaboración en forma de un taller de upcycling (reutilización o suprareciclaje) inspirado en la exposición Marroc: colors del desert, que despedirá esta muestra que alberga el CDMT.

La artesana y diseñadora textil Cornelia Blümli, miembro de la Asociación Moda Sostenible Barcelona y creadora de la firma Cornblume, será la encargada de impartir esta actividad, que está dirigida a un público adulto y que es gratuita. A partir de una paleta de hilos de distintos colores y texturas –obtenidos de destejer viejos jerséis- se experimentarán diferentes combinaciones de colores. Además, el taller enseñará un método rápido y sencillo para idear una creación que se podría traducir en una pieza de ropa nueva, desde la realización del boceto hasta la realización de un diseño original.

El taller se realizará el domingo 15 de marzo de 11:00 h a 13:00h en el CDMT (C/Salmerón, 25, Terrassa). Es necesaria una inscripción previa a través de la página web oficial del Museo Textil.

Para más información e inscripciones, aquí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *