Home  »  

MSBCN participa en una desfilada de moda benèfica contra el càncer /// MSBCN participa en un desfile de moda benéfico contra el cáncer

Deu firmes de Moda Sostenible Barcelona s’han sumat a la causa solidària a favor de l’associació Osona contra el Càncer

 

Cartel oficial del desfile benéfico
Cartell oficial de la desfilada benèfica

La ciutat de Vic va acollir aquest diumenge a la tarda una desfilada benèfica contra el càncer, que va comptar amb la moda sostenible com a protagonista. Més de 150 persones van assistir a La Central de Vic –el local de la colla castellera Sagals d’Osona- per recolzar la causa. L’acte, organizat per l’Atelier de Begoña, va recaptar 547,87 euros destinats a la lluita contra el càncer de mama, a benefici de l’associació Osona contra el Càncer.

L’esdeveniment, titulat “EnSagala’t contra el càncer”, es va celebrar el Dia Internacional de la Dona Treballadora per retre un petit homenatge a la dona. L’alçament d’un pilar dels Sagals d’Osona va ser el punt de partida d’una desfilada carregada de moda solidària i sostenible. Les models –totes voluntàries- van pujar a la passarel·la amb propostes de teixits naturals, peces artesanals i materials reciclats.

Les marques de Moda Sostenible Barcelona que van participar voluntàriament a la desfilada són, per ordre d’aparició: Rosa López Creations, My Faldas, Möethika, Miu Sutin, Costureras Sin Fronteras, Sylvia Calvo BCN, Maureen Clarke Batik’s Secrets, Carmela Rodríguez, The Handmade Things i Chocolate y Aguamarina. A més, Kamila de MyLippi va desfilar com a model.

Sobre la passarel·la van passejar-se també  els dissenys de l’Atelier de Begoña, de la modista Begoña Martínez, l’organitzadora de l’acte. La presidenta dels Sagals d’Osona, Noemí Aguilar, es va encarregar de la presentació de la desfilada, que va concloure amb actuacions musicals de El Replà, Lídia Turner i Els Rengles.

A més de la col·laboració de l’Associació Moda Sostenible Barcelona amb la participació de deu firmes de moda sostenible, la desfilada benèfica –l’entrada de la qual era de 3 euros- va comptar amb el recolzament de Sagals d’Osona, Bayot Perruqueria i Aràlia Flors.

Podeu trobar totes les fotos de l’esdeveniment, aquí.

Fotografies i vídeo: Xeviilourdes

 

Diez firmas de Moda Sostenible Barcelona se han sumado a la causa solidaria a favor de la asociación Osona contra el Càncer

 

Cartel oficial del desfile benéfico
Cartel oficial del desfile benéfico

La ciudad de Vic acogió este domingo por la tarde un desfile benéfico contra el cáncer, que contó con la moda sostenible como protagonista. Más de 150 personas acudieron a La Central de Vic –en el local de los castellers Sagals d’Osona- para dar apoyo a la causa. El acto, organizado por el Atelier de Begoña, recaudó 547,87 euros destinados a la lucha contra el cáncer de mama, a beneficio de la asociación Osona contra el Càncer.

El evento, titulado “EnSagala’t contra el càncer”, se celebró el Día Internacional de la Mujer Trabajadora para rendir un pequeño homenaje a la mujer. El alzamiento de un pilar de los Sagals d’Osona dio el pistoletazo de salida a un desfile cargado de moda solidaria y sostenible. Las modelos –todas voluntarias- subieron a la pasarela con propuestas de tejidos naturales, piezas artesanales y materiales reciclados.

Las marcas de Moda Sostenible Barcelona que participaron voluntariamente en el desfile son, por orden de aparición: Rosa López Creations, My Faldas, Möethika, Miu Sutin, Costureras Sin Fronteras, Sylvia Calvo BCN, Maureen Clarke Batik’s Secrets, Carmela Rodríguez, The Handmade Things y Chocolate y Aguamarina. Además, Kamila de MyLippi desfiló como modelo.

Sobre la pasarela desfilaron también los diseños del Atelier de Begoña, de la modista Begoña Martínez, la organizadora del acto. La presidenta de los Sagals d’Osona, Noemí Aguilar, se encargó de la presentación del desfile, que concluyó con actuaciones musicales de El Replà, Lídia Turner y Els Rengles.

Además de la colaboración de la Asociación Moda Sostenible Barcelona con la participación de diez firmas de moda sostenible, el desfile benéfico –cuya entrada era de 3 euros- contó con el apoyo de Sagals d’Osona, Bayot Perruqueria y Aràlia Flors.

 

 

Podéis encontrar todas las fotos del evento, aquí.

Fotografías y vídeo: XaviiLurdes

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *