Home  »  

MSBCN PARTICIPA AL SWITCHMED CONNECT 2015 /// MSBCN PARTICIPA EN SWITCHMED CONNECT 2015

El darrer 30 d’Octubre, Moda Sostenible Barcelona va participar a l’esdeveniment SwitchMed Connect 2015, que va celebrar a Barcelona, organitzant una desfilada de moda amb dissenyadors de moda sostenible del sud del Mediterrani.

SwitchMedConnect és un esdeveniment que pretén reunir a persones i organitzacions de la zona del Mediterrani que estan treballant a favor de la sostenibilitat. Allà s’hi ha compartit històries, coneixements i experiències en innovació ecològica i social en sectors com el turisme, l’alimentació, l’habitatge, la mobilitat i la moda.

La missió de MSBCN va ser la d’organitzar una desfilada que representés el Mediterrani unit a través de la moda i la sostenibilitat. Els protagonistes de la desfilada varen ser les diferes firmes que van participar durant els dos dies posteriors a l’esdeveniment i que provenien que diferents regions del Mediterrani: Ghitta Laskrouif, dissenyadora de moda del Marroc; Tamar Shalem, marca de calçat d’Israel; Nadia Dajani, dissenyadora de joies de Jordània; Vea (del Líban) i Up-fuse (d’Egipte) ambdues marques de bosses i motxilles reciclades; i les dissenyadores de moda sostenible Fiona Capdevila i Sylvia Calvo, sòcies de MSBCN.

switchers

A més, varen complementar els dissenys anteriors les creacions d’alguns dels nostres socis com XiroOut of OfficeEl NaturalistaMiu SutinMoves To Slow FashionGreenLifeStyle, I Believe in Dreams i Ecoology. A ells els agraïm la seva participació i col·laboració. Us deixem algunes de les fotografies de la desfilada!

collage1collage2collage3

 

Fotografies de Joan Subirats

El pasado 30 de Octubre, Moda Sostenible Barcelona participó en el evento SwitchMed Connect 2015, que tuvo lugar en Barcelona, organizando un desfile de moda con diseñadores de moda sostenible del sur del Mediterráneo.

SwitchMed Connect es un evento que pretende reunir a personas y organizaciones de la zona del Mediterráneo que están trabajando en pro de la sostenibilidad. Allí se han compartido historias, conocimientos y experiencias en innovación ecológica y social en sectores como el turismo, la alimentación, la vivienda, la movilidad y la moda.

La misión de MSBCN fue organizar un desfile que representara el Mediterráneo unido a través de la moda y la sostenibilidad. Los protagonistas del desfile fueron las distintas firmas que participaron en los dos días anteriores del evento y que procedían de distintas regiones del Mediterráneo; Ghitta Laskrouif, diseñadora de moda de Marruecos; Tamar Shalem, marca de calzados de Israel; Nadia Dajani, diseñadora de joyas de Jordania; Vea (del Líbano) y Up-fuse (de Egipto) ambas marcas de bolsos reciclados; y las diseñadores de moda sostenible Fiona Capdevila y Sylvia Calvo, socias de MSBCN.

switchers

Además, complementaron los diseños anteriores las creaciones de algunos de nuestros socios como XiroOut of OfficeEl NaturalistaMiu SutinMoves To Slow Fashion,GreenLifeStyleI Believe in Dreams y Ecoology. A ellos les agradecemos su participación y colaboración. ¡Os dejamos algunas de las fotos del desfile!

collage1collage2collage3

 

Fotografías de Joan Subirats

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *