Home  »  

Visita’ns! El millor de la moda sostenible els dies 3, 4 i 5 de novembre a Fabra i Coats /// ¡Visítanos! Lo mejor en moda sostenible los días 3, 4 y 5 de noviembre en Fabra i Coats

ACTUALIZACIÓN /ACTUALITZACIÓ:  Fotos de desfile, backstage, pop up stores, mesas redondas, Speakers’ Corner… // Fotos de desfilada, backstage, pop up stores, taules rodones, Speakers’ Corner…//Photos from the fashion show, backstage, pop up stores, round tables, Speakers’ Corner…

Demà 3/11 obrim portes! Ja està tot llest pel Bcn Ethical Fashion Fest #BEFF! A partir de demà a les 11h. ja podeu venir a descobrir tot el que hem preparat per la 3a edició del Festival de Moda Sostenible.

Una trobada de 3 dies que uneix disseny, innovació i sostenibilitat, on es reuneixen marques i dissenyadors per presentar-nos les seves últimes creacions de primera mà: tant a les botigues com a les desfilades.

Desfiles BEFF

FABRA I COATS, UN ESPAI INCREÏBLE

El BEFF tindrá lloc a un espai increïble com és la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, un conjunt industrial amb molta història al món de la confecció tèxtil.

Podreu gaudir de 3 intensos dies d’activitats per a tots els gustos: desfilades, conferències, documentals i un nou espai anomenat Speakers’ Corner. Escoltarem els millors professionals del sector de la moda sostenible parlar sobre el futur de la moda, les innovacions i els seus projectes. Per si no fos prou, també podreu conèixer les noves tendències en moda sostenible entre totes les nostres pop-up stores.

Patrocinadors BEFF

Recordeu, els dies 3, 4 i 5 de novembre no podeu faltar a la vostra cita al BEFF per estar a la última en sostenibilitat.

Compreu les entrades a: COMPRA D’ENTRADES BEFF 2016 o a l’ENTRADA DEL RECINTE.

Ah! I atenció a les nostres xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram) i el web per conèixer les pròximes novetats… i el programa definitiu!
 
Seguiu-nos:

FB: Facebook.com/modasosteniblebcn
Twitter: Twitter.com/modasosbcn
Instagram: Instagram.com/modasosteniblebcn

¡Mañana 3/11 abrimos puertas! ¡Ya está todo listo para el Bcn Ethical Fashion Fest #BEFF! A partir de mañana a las 11h. ya podréis venir a descubrir lo que hemos preparado para la 3a edición del Festival de la Moda Sostenible.

Un encuentro de 3 días que une diseño, innovación y sostenibilidad, donde se reúnen marcas y diseñadores para presentarnos sus últimas creaciones de primera mano: tanto en las tiendas efímeras como en la pasarela.

Desfiles BEFF

FABRA I COATS, UN ESPACIO INCREÍBLE

El BEFF tiene lugar en un espacio increíble como la Fábrica de Creación Fabra i Coats, un espacio con mucha historia en el mundo de la confección textil.

Podréis disfrutar de 3 intensos días de actividades para todos los gustos: desfiles, conferencias, documentales y un nuevo espacio de Speakers’ Corner. Escucharemos a los mejores profesionales del sector de la moda sostenible explicarnos innovaciones, hablarnos del futuro y de sus proyectos. Por si fuera poco, también podréis conocer las nuevas tendencias en moda sostenible entre todas nuestras pop-up stores.

Patrocinadores BEFF

Recordad, los días 3, 4 y 5 de noviembre no podéis faltar a vuestra cita en el BEFF para estar a la última en sostenibilidad.

 

Comprad vuestras entradas e: COMPRA DE ENTRADAS BEFF 2016 o en TAQUILLA.

¡Ah! Y atención a nuestras redes sociales (Twitter, Facebook e Instagram) para próximas novedades, y a la web donde pronto daremos a conocer el programa definitivo.
 

Seguidnos:

FB: Facebook.com/modasosteniblebcn
Twitter: Twitter.com/modasosbcn
Instagram: Instagram.com/modasosteniblebcn

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *