Home  »  

Calling all Fashion Revolutionaries!

Fashion Revolutionaries 2016

 

Ets un revolucionari de la moda? Doncs preparat per participar i guanyar premis sostenibles amb el nostre concurs online!

Per a celebrar Fashion Revolution, que serà el proper 24 d’abril, hem preparat un concurs en el que podràs guanyar premis increïbles. Des de cupons per a comprar en les nostres tendes online de moda sostenible preferides (MTS, Do The Woo i IFeelDress), passant per llibres com “Moda Ética Para Un Futuro Sostenible” d’Elena Salcedo, sessions d’assessorament amb soGOODsoCUTE, cursos online amb Slow Fashion Next o packs d’Organic Cotton Colors… fins l’últim disc de Carmen Doorá, ECO! Ah, i molts més que anirem explicant a poc a poc!

ATENCIÓ, ATENCIÓ, CRIDANT A TOTS ELS FASHION REVOLUTIONARIES!

 

Guarda’t aquesta data al calendari: 7 d’abril. Aquest dia donarem el tret de sortida a la revolució a les xarxes socials i, durant 1o dies, podràs demostrar tot el que saps sobre moda i sostenibilitat. Fins el 20 d’abril, entre setmana, tindràs l’oportunitat de sumar punts responent les preguntes dels nostres qüestionaris online. MOLT FÀCIL.

Hauràs d’estar molt pendent de la nostra pàgina de Facebook. Allí podràs trobar tota la info necessària, pistes, tots els enllaços als qüestionaris, descriurem tots els premis i respondrem tots els dubtes que hi tingueu. Ja saps, si no ens segueixes, fes-te’n fan ara!

Coneixes els impactes que té la indústria de la moda al nostre planeta? Vols formar part de la revolució que ho cambiarà tot i ser un FashionRevolutionary? Ara és el moment!

Com a consumidors, disenyadors o professionals, el canvi està en nosaltres!

I si ens ho demostres, ja saps, pots guanyar premis increïbles

Presteu atenció a Fashion Revolution i al Facebook de l’Associació de Moda Sostenible de Barcelona del 7 al 20 d’abril.

I convida a tots els Fashion Revolutionaries a participar-hi!

 

Et seguirem informant!

Fashion Revolutionaries 2016

 

¿Eres un revolucionario de la moda? ¡Pues prepárate para participar y ganar premios sostenibles con nuestro concurso online!

Para celebrar Fashion Revolution, que será el próximo 24 de abril, hemos preparado un concurso en el que podrás ganar premios increíbles. Desde bonos para comprar en nuestras tiendas online de moda sostenible favoritas (MTS, Do The Woo y IFeelDress), pasando de libros como “Moda Ética Para Un Futuro Sostenible” de Elena Salcedo, sesiones de asesoramiento con soGOODsoCUTE, cursos online con Slow Fashion Next o packs de Organic Cotton Colors… ¡hasta el último disco de Carmen Doorá, ECO! Y muchos más que iremos desvelando poco a poco.

 


ATENCIÓN, ATENCIÓN, ¡LLAMANDO A TODOS LOS FASHION REVOLUTIONARIES!

 

Apunta esta fecha en el calendario: 7 de abril. Ese día empezará la revolución en las redes y, durante 1o días, podrás demostrar cuánto sabes de moda y sostenibilidad. Hasta el 20 de abril, entre semana, tendrás la oportunidad de sumar puntos respondiendo las preguntas de nuestros cuestionarios online. SÚPER FÁCIL.

Tendrás que estar muy pendiente de nuestra página de Facebook. Allí estará toda la info necesaria, pistas, los cuestionarios, describiremos los premios y responderemos dudas. ¡Si no nos sigues, hazte fan ahora!

¿Conoces los impactos que tiene la industria de la moda en nuestro planeta y en la sociedad? ¿Quieres formar parte de la revolución que lo cambiará todo y ser un FashionRevolutionary? ¡Te damos la oportunidad!

Como consumidores, diseñadores o profesionales, ¡el cambio está en nuestras manos!

Y si lo demuestras, ya sabes, puedes ganar premios increíbles

 

Atentos a Fashion Revolution y al Facebook de la Asociación de Moda Sostenible de Barcelona del 7 al 20 de abril.

 

¡Invita a todos los Fashion Revolutionaries a participar!

 

¡Seguiremos informando!

Comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *