Home  »  

Who made my clothes? En marxa els preparatius del Fashion Revolution Day /// Who made my clothes? En marcha los preparativos del Fashion Revolution Day /// Who made my clothes? En marcha los preparativos del Fashion Revolution Day

A Moda Sostenible Barcelona ja hem posat fil a l’agulla per organitzar la segona edició

del Fashion Revolution Day a la capital catalana

A dos mesos del 24 d’abril, els socis de Moda Sostenible Barcelona estem treballant perquè la commemoració del Fashion Revolution Day torni a ser un èxit. Després d’impulsar la primera passarel·la de moda ètica i sostenible de la ciutat al Palau Robert, aquest any volem contribuir de nou a la diada amb un esdeveniment que esperem que també traspassi les nostres fronteres.

Sortirem al carrer per recordar les víctimes del tràgic accident de Rana Plaza el 2013 i per reivindicar, alt i clar, que una altra moda és possible. D’aquí a poc donarem a conèixer els detalls, però esperem que des d’ara us reserveu la data i us sumeu a la iniciativa, que estem convençuts que faudireu molt. Entre tots plegats podem fer créixer  el moviment del Fashion Revolution.

Atents al nostre Facebook i Twitter. Fins ben aviat!

 En Moda Sostenible Barcelona ya hemos puesto el hilo en la aguja para organizar la

segunda edición del Fashion Revolution Day en la capital catalana

 

A dos meses del 24 d’abril, los socios de Moda Sostenible Barcelona estamos trabajando para que la conmemoración del Fashion Revolution Day vuelva a ser un éxito. Después de impulsar la primera pasarela de moda ética y sostenible de la ciudad en el Palau Robert, este año queremos contribuir de nuevo a la causa con un evento que esperamos que también traspase nuestras fronteras.

Saldremos a la calle para recordar a las víctimas del trágico accidente de Rana Plaza en 2013 y para reivindicar , alto y claro, que otra moda es posible. Dentro de poco daremos a conocer los detalles , pero esperamos que desde ahora os reservéis la fecha y os suméis a la iniciativa , que estamos convencidos que disfrutaréis mucho. Entre todos podemos hacer crecer el movimiento del Fashion Revolution.

Atentos a nuestro Facebook y Twitter. Hasta pronto!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *