Home  »  

Fashion Revolution Day 2014

qui-som-moda-sostenible-barcelonaEl passat dijous 24 d’abril vam celebrar la 1a passarel·la Moda Sostenible Barcelona, un esdeveniment que ha permès que per primera vegada a Barcelona dissenyadors i marques de moda ètica i sostenible mostraran les seves creacions en una passarel·la d’accés lliure i gratuït i en un entorn immillorable, els jardins del Palau Robert. L’objectiu: demostrar al món que es pot fer moda d’allò més fashion alhora que es respecta els drets de les persones i del planeta.

La 1a Passarel·la Moda Sostenible l’hem realitzat en el marc del Fashion Revolution Day, un moviment mundial en record als més de 1.200 treballadors del tèxtil que van perdre la vida un any enrere a Bangla Desh a causa del enfonsament de Rana Plaza, l’edifici en el qual es albergaven les fàbriques per a les quals treballaven. Per això, al final de l’esdeveniment tots els dissenyadors van sortir mostrant cartells en els quals estaven escrits els principis sota els quals treballen.

Pel que fa a l’assistència, més de 2.000 persones s’han acostat al Palau Robert per gaudir d’un dels tres passades (a les 17h., A les 18h., Ia les 19h) en què s’ha celebrat la passarel·la que ha durat mitja hora aproximadament i en què s’ha pogut gaudir de més de 40 marques i dissenyadors de moda ètica i sostenible.

Esperem que aquest esdeveniment serveixi perquè avui ja siguem més persones les que abans de comprar una peça mirem l’etiqueta per saber qui l’ha fabricat.

En relació als col·laboradors, ha estat increïble veure com al llarg de les setmanes en què s’ha preparat la passarel·la dia a dia més i més persones trucaven a la porta de l’associació de oferint els seus serveis de manera totalment desinteressada perquè la passarel·la fos el que va ser, tot un èxit.

Quremos donar les gràcies a totes les persones i organitzacions que l’han fet possible:Biospace, Buffalo Films, Filastine, Fundación Humana, Garment Printing, GreenLifeStyle, Loom, Miah Management, Pancarta.es, La Rambla 31, Roba Amiga, Swapsee, The Positive Trend, Thuya, Verdudigital, Vitrina y, com no, al Palau Robert por deixar-nos l’espai i a Organic Cotton Colours, per confiar en l’esdeveniment des del primer moment i patrocinar.

https://www.flickr.com/photos/123999377@N03/collections/72157649372731026/

El pasado jueves 24 de abril celebramos la 1ª pasarela Moda Sostenible Barcelona, un evento que ha permitido que por primera vez en Barcelona diseñadores y marcas de moda ética y sostenible mostraran sus creaciones en una pasarela de acceso libre y gratuito y en un  entorno inmejorable, los jardines del Palau Robert. El objetivo: demostrar al mundo que se puede hacer moda de lo más fashion a la vez que se respeta los derechos de las personas y del planeta.

La 1ª Pasarela Moda Sostenible la hemos realizado en el marco del Fashion Revolution Day, un movimiento mundial en recuerdo a los más de 1.200 trabajadores del textil que perdieron la vida un año atrás en Bangladesh debido al derrumbe de Rana Plaza,  el edificio en el que se albergaban las fábricas para las que trabajaban. Por ello, al final del evento todos los diseñadores salieron mostrando carteles en los que estaban escritos los principios bajo los cuales trabajan.

Por lo que respecta a la asistencia, más de 2.000 personas se han acercado al Palau Robert para disfrutar de uno de los tres pases (a las 17h., a las 18h., y a las 19h) en los que se ha celebrado la pasarela que ha durado media hora aproximadamente y en la que se ha podido disfrutar de más de 40 marcas y  diseñadores de moda ética y sostenible.

Esperamos que este evento sirva para que hoy ya seamos más personas las que antes de comprar una prenda miremos la etiqueta para saber quién la ha fabricado.

En relación a los colaboradores, ha sido increíble ver como a lo largo de las semanas en las que se ha preparado la pasarela día a día más y más personas llamaban a la puerta de la asociación de ofreciendo su servicios de  manera totalmente desinteresada para que la pasarela fuera lo que fue, todo un éxito.

Quremos dar las gracias a todas las personas y organizaciones que la han hecho posible: Biospace, Buffalo Films, Filastine, Fundación Humana, Garment Printing, GreenLifeStyle, Loom, Miah Management, Pancarta.es, La Rambla 31, Roba Amiga, Swapsee, The Positive Trend, Thuya, Verdudigital, Vitrina y, como no, al Palau Robert por dejarnos el espacio y a Organic Cotton Colours, por confiar en el evento desde el primer momento y patrocinarlo.

https://www.flickr.com/photos/123999377@N03/collections/72157649372731026/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *