Visita’ns! El millor de la moda sostenible els dies 3, 4 i 5 de novembre a Fabra i Coats

By on nov 2, 2016 in BEFF 2016, NOTÍCIES | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Demà 3/11 obrim portes! Ja està tot llest pel Bcn Ethical Fashion Fest #BEFF! A partir de demà a les 11h. ja podeu venir a descobrir tot el que hem preparat per la 3a edició del Festival de Moda Sostenible.

Una trobada de 3 dies que uneix disseny, innovació i sostenibilitat, on es reuneixen marques i dissenyadors per presentar-nos les seves últimes creacions de primera mà: tant a les botigues com a les desfilades.

Desfiles BEFF

FABRA I COATS, UN ESPAI INCREÏBLE

El BEFF tindrá lloc a un espai increïble com és la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, un conjunt industrial amb molta història al món de la confecció tèxtil.

Podreu gaudir de 3 intensos dies d’activitats per a tots els gustos: desfilades, conferències, documentals i un nou espai anomenat Speakers’ Corner. Escoltarem els millors professionals del sector de la moda sostenible parlar sobre el futur de la moda, les innovacions i els seus projectes. Per si no fos prou, també podreu conèixer les noves tendències en moda sostenible entre totes les nostres pop-up stores.

Patrocinadors BEFF

Recordeu, els dies 3, 4 i 5 de novembre no podeu faltar a la vostra cita al BEFF per estar a la última en sostenibilitat.

Compreu les entrades a: COMPRA D’ENTRADES BEFF 2016 o a l’ENTRADA DEL RECINTE.

Ah! I atenció a les nostres xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram) i el web per conèixer les pròximes novetats… i el programa definitiu!
 
Seguiu-nos:

FB: Facebook.com/modasosteniblebcn
Twitter: Twitter.com/modasosbcn
Instagram: Instagram.com/modasosteniblebcn

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *