Calling all Fashion Revolutionaries!

By on mar 29, 2016 in Fashion Revolution 2016, NOTÍCIES | 1 comment

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Fashion Revolutionaries 2016

 

Ets un revolucionari de la moda? Doncs preparat per participar i guanyar premis sostenibles amb el nostre concurs online!

Per a celebrar Fashion Revolution, que serà el proper 24 d’abril, hem preparat un concurs en el que podràs guanyar premis increïbles. Des de cupons per a comprar en les nostres tendes online de moda sostenible preferides (MTS, Do The Woo i IFeelDress), passant per llibres com “Moda Ética Para Un Futuro Sostenible” d’Elena Salcedo, sessions d’assessorament amb soGOODsoCUTE, cursos online amb Slow Fashion Next o packs d’Organic Cotton Colors… fins l’últim disc de Carmen Doorá, ECO! Ah, i molts més que anirem explicant a poc a poc!

ATENCIÓ, ATENCIÓ, CRIDANT A TOTS ELS FASHION REVOLUTIONARIES!

 

Guarda’t aquesta data al calendari: 7 d’abril. Aquest dia donarem el tret de sortida a la revolució a les xarxes socials i, durant 1o dies, podràs demostrar tot el que saps sobre moda i sostenibilitat. Fins el 20 d’abril, entre setmana, tindràs l’oportunitat de sumar punts responent les preguntes dels nostres qüestionaris online. MOLT FÀCIL.

Hauràs d’estar molt pendent de la nostra pàgina de Facebook. Allí podràs trobar tota la info necessària, pistes, tots els enllaços als qüestionaris, descriurem tots els premis i respondrem tots els dubtes que hi tingueu. Ja saps, si no ens segueixes, fes-te’n fan ara!

Coneixes els impactes que té la indústria de la moda al nostre planeta? Vols formar part de la revolució que ho cambiarà tot i ser un FashionRevolutionary? Ara és el moment!

Com a consumidors, disenyadors o professionals, el canvi està en nosaltres!

I si ens ho demostres, ja saps, pots guanyar premis increïbles

Presteu atenció a Fashion Revolution i al Facebook de l’Associació de Moda Sostenible de Barcelona del 7 al 20 d’abril.

I convida a tots els Fashion Revolutionaries a participar-hi!

 

Et seguirem informant!

1 Comment

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *