MSBCN

L’objectiu del BEFF és presentar les creacions innovadores de marques i dissenyadors en àrees com l’ecologia, l’ètica laboral, les matèries primes saludables, el bé comú, l’experimentació i la reinterpretació dels oficis. Tot, amb altes dosis de disseny i estil.

Una peça de roba és ètica i sostenible quan en la seva fabricació:

  • S’han respectat les persones que l’han produït.
  • S’ha tingut en compte l’impacte ambiental.
  • S’ha potenciat l’ús de matèries primeres sostenibles o la reutilització de les existents.
  • Els processos per produir-la han estat el més sostenibles possible.

BEFF està organitzat per l’Associació de Moda Sostenible de Barcelona MSBCN-. Aquesta entitat va néixer al desembre del 2013 a Barcelona amb l’objectiu d’impulsar la moda sostenible. Està formada per dissenyadors, proveïdors, tallers de confecció, distribuïdors, botigues, periodistes i ciutadans. Al llarg de tot l’any, l’Associació de Moda Sostenible de Barcelona organitza diverses activitats i esdeveniments per ensenyar els avantatges de la moda sostenible així com per potenciar i estimular la seva creació, producció venda i ús.

Volem revolucionar el món de la moda i volem fer-ho amb tu. Si tu també creus que una altra moda és possible, uneix-te a la revolució!

Si vols saber-ne més visita la web.

COL·LABORADORS

Moltes gràcies a totes les organitzacions i persones que han participat en la planificació, gestió, implementació i difusió del BEFF.

ORGANITZA

AMB EL SUPORT DE

Ajuntament de Barcelona
Fabra i Coats

PATROCINA

Organic Cotton Colours

.

ICM

COL·LABOREN

Colaboradores